BESA Power Skating Camp


Med mere end 4.000 NHL-, AHL-, Minor Pro-, Major Junior-, Junior-, High School- og A-AAA Youth-spillere fra hele verden trænet personligt af Besa som professionel hockey skøjtelærer, er der ingen tvivl om hans ekspertise.

Besa er oprindeligt fra Tbilisi i Georgien, hvor han begyndte at skøjte som fem årig. Han havde det utrolige held at blive introduceret til hockey og kunstskøjteløb under de intense og strenge programmer fra de tidligere sovjetiske sportsprogrammer. Disse erfaringer hjalp ham med at udvikle sig til en verdensklasseatlet.

Efter at have afsluttet sin uddannelse med en bachelor i fysisk kultur fra det georgiske universitet i 1990, kom Besa til USA i 1997. Siden da har han arbejdet på at udvikle og forfine sit eget undervisningssystem inden for hockey skøjteløb, og han har arbejdet med både individuelle spillere og organisationer.

I perioden 2005-2010 blev Besa hyret til at træne hold og individuelle spillere for Pittsburgh Penguins og andre professionelle hockeyorganisationer samt deres tilknyttede spillere. Han har hjulpet med at forfine færdighederne hos professionelle hockey-spillere som Evgeni Malkin (NHL), Sergei Gonchar (NHL), Konstantin Koltsov (Russisk Super League), Colby Armstrong (NHL), Andrei Zubarev (KHL) og mange andre. Han tilpasser sit arbejde til den enkelte spiller og hold, og arbejder målrettet med at forbedre svagheder og forvandle dem til styrker.

Men det er ikke kun de professionelle spillere, Besa arbejder med. Han er også stolt af at arbejde med den næste generation af hockey-spillere.

Fra 2004-2010 var Besa power-skating-træner for Wilkes-Barre/Scranton Junior Knights, som vandt den nationale titel i 2011. Besa træner unge spillere fra hele verden og arbejder konstant på at forbedre og udvikle nye metoder til at hjælpe hver enkelt spiller med at lære de rette teknikker og opnå den udholdenhed og styrke, der kræves for at skille sig ud under en hockeykamp.

I 2011 flyttede Besa til Boston-området, hvor han arbejdede som konsulent for Boston Bruins-organisationen samt deres eliteprospects og tilknyttede hold. Han var også den eksklusive power-skating-træner for Boston Junior Eagles Youth Hockey i perioden 2011-2013.

Fra 2014-2019 arbejdede Besa som hockey skøjtelærer for Davos Hockey Club i Schweiz (SNL), og han er altid på mission for at bringe B.E.S.A. hockey skøjteløbstræningssystemet ud til hele verden. Sammen med spillerne og trænere/repræsentanter arbejder Besa regelmæssigt på B.E.S.A. Hockey Master Classes og camps i seks lande i Nordamerika og Europa.

Gå ikke glip af chancen for at træne med en sand ekspert inden for power skating!

Vigtigt at vide inden du tilmelder dig Campen

  • Dette er ikke en hygge camp, Besa kræver fuld koncentration, at man giver sig 120 %, at man lytter og opfører sig ordentligt. Kan man ikke dette, kan man risikere at blive sendt af isen

  • Tonen ved ispassene er meget bestemt og direkte

  • Man SKAL komme til tiden

  • Ispassene vil foregå på engelsk, men alle øvelserne bliver vist af enten BESA eller Andrey.

  • Campen er ikke for begyndere