RSIK Novicerne

RSIK's novice hold er den perfekte mulighed for dig, der drømmer om at prøve kræfter med ishockey, selvom du aldrig har spillet det før.

Holdet består af spillere på forskellige niveauer og aldersgrupper, og vi byder både mænd og kvinder i alderen fra 35 til 70 år velkommen.

Ishockey er en utrolig sjov motionsaktivitet, der giver dig mulighed for at træne alle muskler i kroppen samtidig med at du forbedrer din koordination og kondition på en enestående måde. Du vil have svært ved at finde en lignende træningsform i andre idrætsgrene.

Vi sætter altid sikkerheden i højsædet, og spiller efter oldboys-ishockey-reglerne, hvilket betyder, at der ikke er tacklinger eller slagskud. Vi passer også godt på hinanden, og det er faktisk sjældnere med skader i ishockey sammenlignet med f.eks. fodbold og håndbold.

Men det handler ikke kun om selve spillet - vi lægger også stor vægt på det sociale.

Der er mange arrangementer uden for isen, hvor vi hygger os sammen. Holdene har altid en fantastisk stemning, og efter træning og kampe er der altid tid til at nyde en øl eller et glas vand med holdkammeraterne.

Hvis du er ny spiller, behøver du ikke bekymre dig om udstyr - vi tilbyder mulighed for prøvetræning og låne udstyr den første måned, så du kan komme i gang uden at skulle investere i eget udstyr med det samme.

Så hvorfor vente? Grib chancen og bliv en del af vores fantastiske novice hold. Det er aldrig for sent at starte med ishockey og opleve den glæde, udfordringer og fællesskab, som sporten kan tilbyde.

Tag fat i en holdeleder i dag og tilmeld dig og vær med til at skabe uforglemmelige oplevelser på isen!

Holdleder

Sten Madsen
Holdleder
Profile Image
Ib Jørgensen
Holdleder
1.000,00 kr. 1. aug