Lars Eller Legatet

Vi er beærede over at præsentere Lars Eller Legatet, som bliver uddelt af vores stolthed, Lars Eller, til spillere i vores klub. Dette legat har en særlig mission - at give børn med svære vilkår en unik oplevelse og et meningsfuldt fællesskab gennem ishockey, på samme måde som Lars Eller selv oplevede det i sine år i Rødovre Ishockey Klub.


Lars Eller har altid været en stor fortaler for inklusion og det positive, der kan opnås gennem sport. Gennem Lars Eller Legatet ønsker han at give børn, der står over for udfordringer, muligheden for at træde ind i en verden af ishockey og opleve glæden ved sporten.


Legatet vil tilbyde økonomisk støtte og ressourcer til at give disse børn adgang til ishockeytræning, udstyr og deltagelse i lokale turneringer og arrangementer. Det er vores mål at skabe en positiv og inkluderende atmosfære, hvor børnene kan udvikle sig og opbygge varige venskaber på tværs af baggrunde.


Vi er dybt taknemmelige for Lars Ellers engagement og hans ønske om at skabe muligheder for børn med svære vilkår. Hans personlige erfaringer i Rødovre Ishockey Klub har formet ham og gjort ham til den inspirerende figur, han er i dag.

Videohilsen fra Lars Eller vedr. 2022-2023Ansøgningsskema til Lars Eller Legat 2024-2025

Skemaet kan udfyldes elektronisk og skal sendes til Birgitte Bjorneboe mail: bjorneboe@rsik-ishockey.dk

Sidste frist for ansøgning er den 1. august 2024