Bliv ishockeyspiller for en dag

Trulli


Skal du holde firmaarrangement, polterabend eller noget helt tredje, så er ishockey en sjov og anderledes oplevelse, der samler folk.


Vi sørger for, at arrangementet tilpasses jeres niveau og stiller alt udstyr rådighed inkl. skøjter. Vores instruktører hjælper med udstyr og regler før kampen, og er efterfølgende med på isen som dommer og hjælper i udskiftningsboksen. Alle kan være med, uanset niveau, alder og erfaring på skøjter.


Du skal selv medbringe svedtøj (f.eks. skiundertøj eller andet med lange ben – t-shirt eller joggingtøj er for varmt at spille i). Derudover skal du selv medbringe sokker samt håndklæde, hvis du ønsker at bade i hallen. 

Der er vigtigt, at I ankommer 45 minutter før arrangementet starter, så jeres istid ikke bruges på omklædning. Vi sørger en kildevand til alle deltagere.


Vi vil gøre vores bedste for at tilpasse jeres arrangement, så de passer til netop de behov, som I måtte have. Eksempelvis ekstra tid på isen, pokal eller medaljer til deltagere, bespisning efter kampen, fadølsbar og meget andet.


Der er ikke afsat faste tider til erhvervshockey, men vi forsøger at få arrangementerne passet ind efter, hvad der i øvrigt sker i de to skøjtehaller, som vi har til rådighed. Ofte er der rigtig gode muligheder for at spille fredag fra 14.45-15.45 og lørdag kl. 18.30-19.30.


Priser og praktisk information:

Tid: 60 min inkl. intro forløb Instruktion: 1-2 erfarne instruktører. Der er udstyr til 30 spillere + 2 målmænd. Pris: 10-15 personer – 5.000 kr. 16-20 personer – 6.500 kr Tillæg på 300 kr. per person, hvis over 20 personer.

Priserne er eksklusiv moms.


Det er muligt at leje lokale til møde eller præsentationer i forbindelse med arrangementet. Prisen er 500 kr. per time, hvor lokalet benyttes. Der er mulighed for at bestille kaffe, the, sodavand, øl og spisning.


Der opkræves et depositum på 1.500 kr. (eksklusiv moms) på alle bekræftede bestillinger. Ved aflysning mindre end 7 dage før arrangementet bortfalder depositum.


For at arrangementet skal gå så gnidningsfrit så muligt, bedes du i din e-mail oplyse:
– Navn/firmanavn – Type af arrangement – Telefonnummer – Antal deltagere – Dato og tidspunkt for ønsket arrangement – Evt. øvrige ønsker og idéer


Forespørgslen skal sendes til kontor@mightybulls.dk